Zâmbete pentru chipurile brăzdate de riduri! ”Nepoți de Crăciun”, o campanie inedită

În apropierea Crăciunului, nu doar copiii au nevoie de atenție și un strop de bucurie, ci și bătrânii, care de-a lungul timpului, au avut de înfruntat numeroase greutăți. De aceea, Asociația ”Magic People” și-a propus să aducă zâmbete pe chipurile brăzdate de riduri și a reușit.

cadouri-batrani-TNL-Sector-6

Campania desfășurată în perioada 14 – 20 decembrie, care a purtat numele ”Nepoți de Crăciun” a avut ca scop adunarea unor produse alimentare pentru 1500 de bunici din centrele de zi din Cluj, însă cu ajutorul clujenilor, membrii asociației au reușit să facă mai mult. Ei au adunat 1623 de pachete, au fost la toate centrele unde și-au propus sa ajungă, și ba mai mult, au fost și în locații pe care nu le aveau inițial în plan.

În 14 decembrie, în Polus Center, ‘nepoții’ de la Asociația Magic People, au avut alături de ei 30 de voluntari care i-au ajutat și i-au informat pe trecători ce înseamnă Nepoți de Crăciun, ce trebuie lumea să doneze și pentru cine. Clujenii au spus ”DA” acțiunii și au donat alimente de bază (ulei, faină, conserve, cozonac) și au facut poze la brad, poze pe care cei de la Ciorchin le-au printat pe loc pentru doritori, în schimbul unei donații.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au avut loc două concerte, susținute de către copiii de la Big Time Production și de către bunicuții de la Centrul de zi pentru vârstnici numărul 1 Cluj, alături de Pavel Jarda și Adriana Berezovski.

Ulterior, toate cele 1623 de pachete au fost împărțite celor de la Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oamenii Nevoiași Florești; dar și celor de la proiectul O Masă Caldă și bunicilor de la Centrul de seniori — Casa Theodora.

 Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours