Western Union Foundation a acordat peste 100 milioane de dolari în scopuri caritabile

S-a implicat activ în susținerea proiectelor de responsabilitate socială, iar acum, la 14 ani de la demararea primei campanii, Western Union Foundation a anunţat depăşirea pragului de 100 de milioane de dolari donaţi către peste 2.700 de organizaţii non-guvernamentale şi destinaţi sprijinirii a mii de familii sau persoane individuale din 135 de ţări şi teritorii din întreagă lume.

western

Western Union Foundation colaborează cu un număr important de ONG-uri globale, precum şi cu organizaţii non-profit locale mai mici şi asociaţii de caritate din întreagă lume, printre care UNICEF, Salvaţi Copiii, Mercy Corps, Pratham şi altele.

”Menirea afacerii dezvoltate de Western Union este să îmbunătăţească vieţile consumatorilor, oferindu-le modalităţi mai bune de a trimite bani familiilor, prietenilor sau partenerilor lor de afaceri în peste 200 de ţări şi teritorii din întreagă lume. Sunt deosebit de mândru să putem sărbători această realizare a Western Union Foundation, împreună cu Agenţii Western Union, angajaţii noştri şi partenerii noştri non-profit care au ajutat cu adevărat Fundaţia pentru a face din lume un loc mai bun”, a declarat Hikmet Ersek, Preşedinte şi CEO Western Union.

În România, Western Union Foundation a alocat aproximativ 300.000 de USD pentru finanţarea de proiecte de educaţie şi de inserţie socială sau ajutorare a persoanelor dezavantajate, dezvoltate de fundaţii şi ONG-uri locale, precum Habitat for Humanity, SOS Satele Copiilor sau World Vision.

Cel mai recent program al Western Union Foundation care include şi România este PASS Iniţiative, ce este derulat în parteneriat cu UEFA Europa League şi UNICEF care îşi propune să transforme fiecare pasă reuşită din campionat în fonduri pentru educaţie. În acest an, donaţiile astfel obţinute vor merge către proiecte de educaţie ale UNICEF din România, Columbia şi Mexic.

Share this post

No comments

Add yours