UTOK a adus fericirea copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni

Sărbătorile de iarnă au adus bucurie la secția de Oncologie a Spitalului Fundeni. Fiecare copil se bucură de câte o tabletă UTOK cu aplicații educative preinstalate. 

utok-aduce-magia-sarbatorilor-in-sectia-de-oncologie-a-spitalului-fundeni

Tradiția cadourilor de sărbători a început în 2011. În fiecare an, s-au oferit hăinuțe, dulciuri și jucării. Din 2014, tabletele UTOK și-au făcut loc sub bradul de Crăciun al copiilor.

“Copiii ne dovedesc încă o dată ca sunt cei mai receptivi în ceea ce privește tehnologia. Ne bucurăm să vedem că tabletele intră foarte ușor în viața lor și că functiile sunt asimilate extrem de repede. Deși copiii din această secție sunt aici pentru a urma un tratament, considerăm că în timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK și de aplicațiile preinstalate.”, a spus Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK, potrivit comunicatedepresa.ro.

Cristian Manafu și alți 60 de bloggeri au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de conștientizare a necesității tehnologiei în viața copiilor de la Spitalul Fundeni.

UTOK surprinde fanii tehnologiei prin tablete și smarphone-uri caracterizate prin specificații de top și accesibilitate, pentru care primesc cinci ani garanție. Pe lângă gama performantă, UTOK aduce filme, seriale și emisiuni gratuite timp de o lună, 100 de cărți incluse gratuit în fiecare tabletă și smartphone și acces la 20 de milioane de melodii timp de o lună.

Share this post

No comments

Add yours