Ursus Breweries și-a lansat raportul de dezvoltare durabilă validat la standarde GRI G4

Raportul de Dezvoltare Durabilă, realizat și validat în concordanță cu standardele Global Reporting Initiative – GRI G4, a fost făcut public de către Ursus Breweries și dealiazăă toate progresele înregistrate de companie în ceea ce priveşte contribuţia companiei la dezvoltarea societăţii.

34LifeUrsus-Transparent

„Raportul de dezvoltare durabilă face parte din strategia Ursus Breweries de a integra sustenabilitatea în practicile sale uzuale şi este un exemplu de transparenţă non-financiară şi etică. Am ales să prezentăm această premieră românească în Cluj-Napoca, reconfirmând public ADN-ul nostru local, cultivat de-a lungul timpului în trăirea comunităţii clujene, prin reînnoirea angajamentului de a investi în viitorul nostru comun”, a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries.

Acest raport prezintă detalii despre operaţiunile din perioada 2013 – 2014, perioada în care compania a generat, direct şi indirect, în economia ţării 28.000 locuri de muncă. Mai mult, în perioada amintită 70% din orzul folosit de Ursus Breweries a fost procurat de pe piaţă locală iar rată de reciclare a deşeurilor generate a fos tde 90,7%. În perioada analizată Ursus Breweries a oferit angajaţilor 2.100 de ore de formare profesională.

Share this post

No comments

Add yours