Uniți ajutăm. Platformă unică pentru a oferi foster câinilor și pisicilor

Site-ul adoptiicaini.ro împlinește șase ani de când a venit în ajutorul animalelor fără stăpân. Este o platformă unde puteți posta anunțurile dumneavoastră despre câinii pe care-i dați spre adopție sau de unde puteți adopta un suflet.

10625140_820141391369423_6541188407126971437_n

Adopții câini și-au dat seama că, în condițiile actuale, în care tot mai mulți câini sunt salvați din calea hingherilor sau din adăposturile de stat ASPA, unde cei mai mulți ajung să fie eutanasiați, este nevoie de un nou proiect, o nouă platformă pentru a găsi cât mai mulți oameni ce vor să țină în foster un câine sau o pisică, adică în cazare temporară.

“Este vorba de o nouă platformă online care va promova cazarea și îngrijirea câinilor și pisicilor fără stăpân aflați în așteptarea adopției, acțiune cunoscută de mulți sub numele de “foster”. În același timp, sperăm sa fim utili și posesorilor de animale care sunt în căutarea unei alternative gratuite sau cu costuri reduse pentru cazarea animalelor lor de companie în momente dificile. Ținand cont că cererile de cazare sunt de obicei foarte multe, mult mai multe decât oferta, ne-am gândit ca în faza inițială să lansăm aceste site-uri cu o singură opțiune – aceea de a vă înregistra pentru a vă oferi ajutorul, urmând ca din ianuarie să fie vizibile și ofertele de cazare”, transmite echipa site-ul Adoopții Câini.

Vă puteți face publică disponibilitatea pentru cazare temporara pe www.cazarecaini.ro,  respectiv www.cazarepisici.ro.

Foto: Facebook Simona Butaru

Share this post

No comments

Add yours