Un strop de bucurie! Angajații Vodafone au dăruit cadouri copiilor din centrele de plasament

Printre oamenii cu suflet mare, care s-au implicat activ în ajutorarea copiilor nevoiași și le-au adus un strop de fericire în preajma Sărbătorilor de Iarnă se numără și angajații Vodafone. Aceștia au cumpărat mai multe cadouri pentru copiii din centrele de zi și de plasament.

cadouri-copii-1-iunie

”Scrisori către Moș Crăciun” este un program prin intermediul căruia angajații Vodafone au cumpărat cadouri pentru 274 de copii din centrele de zi şi de plasament susţinute financiar de Fundaţia Vodafone România.

În urma acestui demers, angajaţii şi-au ales câte o scrisoare a unuia dintre copiii incluşi în programele ONG-urilor susţinute de Fundaţia Vodafone România şi au îndeplinit dorinţele exprimate în scrisoare.

Ulterior, cadourile au fost dăruite la finalul unui concert caritabil ce s-a desfășurat la Sala Radio din Bucureşti și la care au luat parte artiști precum Miră, Alexandra Ungureanu, Cojo Andrei, Bibi şi Corul de copii Radio România.

Lansată în anul 2010, Scrisori pentru Moş Crăciun” este una dintre cele mai emoționante campanii derulate de Fundaţia Vodafone România, deoarece reuneşte visele a sute de copii cu dăruirea şi ataşamentul angajaţilor, care, an de an, îşi iau în serios rolul de Moş Crăciun.

Cei 274 de copii sunt beneficiarii celor 10 ONG-uri partenere ale Fundaţiei Vodafone România: Asociaţia Hercules; Asociaţia Sfântul Arhidiacon Ştefan; Centrul de Plasament Sfântul Iosif; Fundaţia Edelweiss; Asociaţia Mia’s Children; Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional; Asociaţia SOS Satele Copiilor; Asociaţia “Little People”, Fundaţia Chance for Life şi Fundaţia Principesa Margareta a României.

Sursa: Vodafone.ro

Share this post

No comments

Add yours