Telekom a desemnat zece proiecte câștigătoare

180 de proiecte au fost înscrise în cursa Teimplici.ro a Telekom România. Doar zece sunt câștigătoare și vor fi finanțate dintr-o sumă totală de 50.000 de euro. 

thumb_330_7d2b92b6726c241134dae6cd3fb8c182-306x205_1

Teimplici.ro a apărut în vara anului 2014. Românii au fost invitați să voteze cele mai importante direcții în care trebuie să se investească în societatea românească. 18.600 de voturi au fost acordate celor 180 de proiecte, împărțite în șase teme principale: educație, sănătate, mediu, inovatie, dezvoltare și protecție socială.

“Ne bucurăm că proiectele câștigătoare din acest an, în urma evaluării juriului și a votului public, sunt din arii diverse și vor atinge în total peste 8.550 de beneficiari. Platforma Teimplici.ro va deveni umbrela sub care dorim sa reunim toate proiectele de CSR în care ne vom implica și va fi instrumentul de comunicare cu ONG-urile și comunitățile. Suntem convinși că fiecare dintre noi poate face o schimbare în bine acolo unde își desfășoară activitatea”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare al grupului de companii Telekom România.

Proiectele câștigătoare sunt:

Robo-școala, școala viitorului

SOS pentru burtică

Job Shadow Day

Campania de informare și conștientizare asupra violenței în familie

Ce voi face cu viața mea?

Afterschool interactiv și creativ pentru copiii speciali

Update la sănătate

Bio-Science-Park

Nouă ne pasă!

Sănătate prin mișcare

Share this post

No comments

Add yours