”Start la mișcare cu Tedi”, o campanie inedită dedicată copiilor! Mihai Petre învață elevii cât de importantă este mișcarea

”Start la mișcare cu Tedi” este o campanie cu totul și cu totul inedită, prin care se dorește insuflarea dorinței de a face sport și mișcare copiilor.

Astfel, elevii din Giurgiu, Ploiești, Vatra Dornei și Vălenii de Munte vor avea ocazia de a aflat informații interesante despre importanța mișcării, totul în cadrul unor vizite desfășurate de nimeni altul decât Mihai Petre, care le va arăta câțiva pași de dans.

Tedi a efectuat deja prima sa vizită în una dintre școli, la Giurgiu, unde 90 de copii au învățat coregrafia prezentată de Mihai Petre, iar la final au reușit un flash-mob impresionant.

”Știu că cei mici sunt foarte receptivi la orice informație nouă, iar atunci când ”noul” le este prezentat și sub formă de joc, șansele să le câștigi atenția sunt foarte mari. Exact asta am făcut la Giurgiu și la fel voi continua și în celelalte școli la care voi merge. Totul pentru un singur scop: acela de a-i face să înțeleagă cât de importantă este mișcarea și cât de plăcută devine pe ritmul muzicii. Atunci când Tedi mi-a propus să-i fiu alături în această campanie, mi-am dat seama că este o bună oportunitate de a da Start la mișcare prin dans”, a declarat Mihai Petre.

Până la finalul anului școlar 2017-2018, vor mai fi organizate vizite în școli din Ploiești, Vatra Dornei și Vălenii de Munte. Întâlnirile din școli vor continua și în următorul an școlar, iar pe perioada vacanței de vara Tedi va organiza întâlniri și se va implica în mai multe acțiuni sportive pentru copii.

La evenimentul organizat pe 21 mai, la Vălenii de Munte, Tedi îi va aduce împreună pe Cristina Neagu, Mihai Petre, Cătălina Ponor și Carmen Brumă. La Școală Gimnazială “Ing. Gheorghe Panculescu”, cei patru vor adresa împreună copiilor mesajul de a face cât mai multă mișcare.

Share this post

No comments

Add yours