Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu, susţinut să devină o unitate sigură de CEZ Vânzare

Orice om are dreptul la sănătate, iar în România, din păcate, sistemul medical are numeroase lipsuri, dar acestea devin mai mici cu ajutorul companiilor care anual îşi anunţă sprijinul. De această dată, CEZ Vânzare a sprijinit Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu pentru derularea în bune condiţii a unor lucrări de ignifugare.

spitalul-judetean

Mai exact, la sfârşitul anului trecut, în cadrul centrului medical au avut loc mai multe lucrări la acoperişul clădirii Spitalului, din stradă Progresului. Au fost vizate secţiile obstetrică-ginecologie, pediatrie, medicală şi neurologie cărora anual le trec pragul aproximativ 40 mii de pacienţi. Lucrările au fost necesare pentru a garanta siguranţa pacientilor şi a bunurilor materiale ale acestora.

Sprijinul acordat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu este o investiţie pentru întreagă comunitate locală, pacienţi şi medici deopotrivă. Am identificat în această unitate medicală oameni care ne împărtăşesc viziunea orientată spre performanţă şi grijă pentru o viaţă mai bună, iar încheierea parteneriatului a fost o consecinţă firească. Considerăm investiţiile în sănătate că fiind investiţii în viitor şi ne dorim să fim în continuare un partener de încredere al comunităţilor”, a declarat Mirela Dima, Director Executiv CEZ Vânzare.

Pentru că îşi doreşte să fie o instituţie sigură şi se află într-un continuu proces de modernizare şi îmbunătăţire a serviciilor pe care le oferă, CEZ Vânzare s-a alăturat acestui demers susţinând unitatea medicală să-şi atingă obiectivul.

Share this post

No comments

Add yours