SIVECO premiază cele mai reuşite lecţii de ştiinţe dezvoltate cu instrumente digitale

”Inspiring Science for Education” este un proiect de cercetare european, susținut de SIVECO România, care va fi implementat în perioada imediat următoare în 5.000 școli primare și secundare din 15 țări europene.

gradinita_privata_60909600

Astfel, profesorii de științe şi învăţătorii din şcolile şi din liceele din România sunt invitaţi să participe la o competiţie natională, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune resurse digitale create de profesori, cu scopul de a promova ştiinţele şi de a transformă educaţia dintr-un domeniu ştiinţific într-o activitate atractivă şi relevanţă pentru elevi.

Invităm profesorii de ştiinţe din România să se alăture acestei ample iniţiative europene, ce îşi propune să îmbunătăţească sistemul educaţional, prin oferirea unor resurse digitale create de profesori, pentru profesori, şi să faciliteze colaborarea între cadrele didactice din cele 15 ţări participante”, a declarat Monica Florea, director department Proiecte Europene din cadrul SIVECO România.

În urma acestei campanii, primii trei clasați pe podium vor primi cadou câte o tabletă, ce va fi oferită de co-partenerul INTEL. De asemenea, autorii celor mai bune 25 de lecţii vor participa la următorul Workshop Practice Reflection intitulat “Explorând Universul”, iar toate persoanele înscrise la Concursul Naţional Inspiring Science Education vor primi câte un certificat de participare.

Termenul limita pentru înscrierea proiectelor în concurs este 24 februarie 2015.

Sursa: eduvision.ro

Share this post

No comments

Add yours