S-a dat startul pregătirilor pentru Crăciun! ”Zâmbetul din cutie”, o campanie organizată pentru copiii aflați în dificultate!

Au mai rămas puțin peste 30 de zile până la Crăciun, motiv pentru care s-a dat startul acțiunilor de caritate, menite să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor încercați de probleme. De aceea, Asociația ”Șansa Ta”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Romaero, Primăria Sector 3, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City și Observator Antena 1 lansează campania ”Zâmbetul din cutie”.

zambet

Astfel, în perioada 19 octombrie – 15 decembrie 2014, 35 de școli din București și Ilfov, mai exact peste 9.000 de copii vor participa la această campanie, ce își propune ca în perioada sărbătorilor să vină în ajutorul copiilor defavorizați din 16 județe ale țării.

În cadrul acestei acțiuni va fi organizat un eveniment grandios. Mai exact, pe pe 25 noiembrie, ora 17:00, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va avea loc concertul umanitar ,,Zambetul din cutie”,  în urma căruia se dorește strângerea de fonduri pentru prichindeii încercați de problem.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără Mihai Constantinescu, Alexandra Ușurelu, Robert Olaru, Valentin Poienaru, corul Intermezzo de la Colegiul Național de Muzică George Enescu, Simona Secrier, Alex Mațaev, Crișan Raris, Rathna Kumar, Trupa Vunk, Alexandra Bădoi, Dragoș Chircu. De asemenea, vor canta colinde si copiii de la centrul ,,The Door,, copii de la clubul Learn With Music si formatia de copii “Flori si Stele”.  Prezentatorii acestui eveniment vor fi: Geanina Ilieș si Daniel Osmanovici.

 Toate fondurile strânse se vor îndrepta către copiii defavorizați din 16 județe ale țării și anume Covasna, Ilfov, București, Prahova, Iași, Vaslui, Timișoara, Tulcea, Sălaj, Suceava, Vâlcea, Constanța, Argeș. Dolj, Mures, Dâmbovița).

Principalul scop al acestui event este colectarea unor cadouri de Craciun și distribuția acestora în perioada 10-16 decembrie 2014 unui număr de peste 9000 de copii, care locuiesc în 25 de sate și comune, ce vor fi selectate de către organizatori cu ajutorul primariilor locale.

 Sursa: http://www.comunicatedepresa.ro

Sursa foto: http://img3.goodfon.su/

Share this post

No comments

Add yours