Renault România și Ateliere fără Frontiere lansează Proiectul de Solidaritate Digitală!

Într-o societate modernă, în care tehnologia evoluează rapid, iar Internetul a devenit cel mai bun prieten al omului, orice persoană merită șansa la educație, chiar dacă posibilitățile materiale sunt infime. De aceea, Renault România și Ateliere fără Frontiere au dat startul proiectului de solidaritate digitală.

Gr

Astfel, în urma acestei acțiuni ce se desfășoară în perioada 28 octombrie – 26 noiembrie 2014, 320 de echipamente IT (calculatoare și laptopuri) recondiționate complet vor fi alocate şi donate instituțiilor și organizațiilor non-profit din județele Argeș și Dâmbovița care au nevoie de material informatic pentru a derula activități de educație, formare profesională sau integrare socială.

Proiectele care se vor bucura de aceste donații vor fi stabilite de reprezentanți ai Renault România și Ateliere fără Frontiere, care vor analiza în amănunt toți participanții, printre care se pot regăsi chiar și organizații nonguvernamentale (asociații, fundații, federații), instituții de învățământ de stat (școli, licee, grădinițe, facultăți, universități), muzee de stat, biblioteci de stat sau instituții sociale, cu mențiunea că sunt vizate cu precădere comunitățile defavorizate sau izolate.

Echipamentele care vor fi donate au fost colectate din cadrul Renault România și recondiționate de către asociația Ateliere fără Frontiere, o organizație neguvernamentală înființată în anul 2008, având ca scop inserția socială, profesională și civică a persoanelor aflate în mare dificultate.

Cei care doresc să se înscrie în acest proiect o pot face completând formularul online disponibil aici: http://www.daciagroup.com/proiect-de-solidaritate-digitala.

Sursa: http://atelierefarafrontiere.ro/

Sursa foto: http://atelierefarafrontiere.ro/

Share this post

No comments

Add yours