Orange trimite părinții pe băncile școlii! Organizează ateliere digitale pentru publicul larg

A fost lansat în luna februarie a acestui an, iaracum  Orange continuă înscrierile pentru proiectul #părințilașcoală și în perioada următoare, în lunile aprilie-iulie, astfel că părinți de toate vârstele au șansa să ia parte, gratuit, la ateliere de educație digital organizate în rețeaua Orange Shop.

parinti-la-scoala-orange

În limita celor 10 locuri disponibile per Orange Shop, workshopurile #parintilascoala sunt organizate gratuit și se vor desfășura în mai multe oraşe din ţară: Bucureşti, Constanţa, Cluj, Iaşi şi Timişoara.

Indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange, participanţii vor află cum să folosească smartphone-ul în viaţă de zi cu zi. Mai exact, vor descoperi cum să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicaţii pentru nevoile de zi cu zi şi hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii şi video-uri.

Proiectul pilot #parintilascoala s-a lansat în luna februarie şi a debutat cu o campanie desfăşurată cu susţinerea comunităţilor online din România. În urmă campaniei au fost înregistrate peste 100 de povestiri reale în care părinţii întâmpinau dificultăţi în accesarea noilor tehnologii. Ulterior, 10 câştigători au participat la o tabăra digitală unde au învăţat să se bucure de comunicarea digitală. Începând cu luna aprilie, programul se extinde în Orange shop prin ateliere digitale, devenind accesibil unui număr cât mai mare de beneficiari.

Share this post

No comments

Add yours