Orange lansează o super provocare: Invită copiii să învețe cum să folosească internetul într-un mod util

De cele mai multe ori, părinții se tem să-și lase copiii să navigheze pe internet, însă Orange România lansează un super eveniment, prin intermediul căruia copiii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani vor învăța cum să folosească serviciul de internet.

copii_calculator_69373500

Cea de-a doua ediție a evenimentului #SuperCoders va fi organizată pe 10 februarie, de către Orange și este un event, prin intermediul căruia compania își propune să învețe copiii limbaje de programare cu ajutorul cărora pot produce conţinut digital.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Siguranţei pe Internet 2015 (SID), Orange #SuperCoders 2o iniţiativa la nivel european ce are că scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur şi responsabil.

Sub atentă supraveghere a trainerilor, fiecare copil va învaţă să utilizeze platforma Scratch pentru a-şi construi propriul univers animat. În plus, în cadrul comunităţii online, copiii vor învaţă să lucreze în echipa la crearea mijloacelor media interactive (poveşti, jocuri sau animaţii)”, spun organizatorii evenimentului.

La #SuperCoders se pot înscrie copii între 10 şi 13 ani, pasionaţi de programare, dar nu este necesar că aceştia să aibă cunoştinţe anterioare de programare.

Înscrierile se pot face până pe 4 februarie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile (20 de locuri disponibile în Bucureşti şi 15 locuri disponibile în Cluj – Napoca).

 Sursa: orange.ro

Share this post

No comments

Add yours