Oferă-i copilului tău o vacanță inedită! Înscrie-l la Școala de Vară organizată de Shakespeare School

Prichindei de toate vârstele, dar nu numai, cu toții visăm la momentul acela când ne vom bucura de timp liber, însă pentru cei mici, cele trei luni de vacanță nu ar trebui irosite. Tocmai de aceea, Shakespeare School vă propune să le oferiți copiilor dumneavoastră o experiență inedită și anume, participarea la cursurile Școlii de Vară.

poza-adolescenti-shakespeare-school-465x390

În lunile iulie și august, Shakespeare School vă oferă posibilitatea de a vă înscrie copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani la cursurile de vară, unde vor avea parte de o vacanță distractivă și educativă, căci vor continua să învețe limba engleză. Mai mult decât atât, prin oferta early booking, pentru fiecare loc rezervat la cursurile Şcolii de Vară, până pe 30 aprilie 2015, Shakespeare School oferă copiilor între 4 şi 14 ani suportul de curs gratuit.

Create după o metodă de predare testată şi cu rezultate excelente, cursurile Şcolii de Vara Shakespeare School le oferă copiilor activităţi interactive şi amuzante, cu acces la resurse tehnologice de ultima ora, prin care orele de engleză devin o experienţă plăcută. Profesori tineri şi foarte bine pregătiţi îi ajută pe copii să îşi îmbogăţească vocabularul, să îşi exerseze abilităţile de conversaţie şi să îşi fixeze noţiunile de gramatică a limbii engleze studiate în timpul anului.

La aceste cursuri se pot înscrie și liceeni, căci se pot pregăti pentru susținerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vara. Profesorii Shakespeare School au structurat orele în aşa fel încât, la finalul cursului, tinerii să îşi îmbunătăţească abilităţile de vorbire, scriere sau ascultare şi să îşi perfecţioneze gramatică şi vocabularul asimilând rapid, chiar din sala de clasa, bucurându-se în acelaşi timp de vacanţă.

Cursurile Şcolii de Vara Shakespeare School se desfăşoară în lunile iulie şi august 2015, în programe de câte două săptămâni pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani şi câte trei săptămâni pentru adolescenţii şi tinerii care îşi propun să aprofundeze materia şi subiectele examenelor internaţionale de limba engleză.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours