O inimă uriașă! Paul Dicu aleargă pentru copiii cu afecțiuni cardiovasculare

Un exemplu demn de urmat este, fără doar și poate, Paul Dicu, care aleargă pentru a cincea oară, în perioada 5-11 aprilie, la Marathon des Sables, în Sahara, pentru a ajuta Asociația Inima Copiilor să adune bani pentur copiii cu afecțiuni cardiovasculare.

boli-cardiovasculare

Astfel, în această perioadă, oricine poate alerga “în pas cu Paul” în parc sau pe o pistă de alergare, pe bandă, la sala, în orice loc din lume, iar distanţă alergată poate fi înregistrată pe site-ul competiţiei.

NN România răsplăteşte, ca şi în ceilalţi ani, primii 10.000 de kilometri înregistraţi online cu 20.000 euro, care vor fi donaţi Asociaţiei Inima Copiilor pentru a-i utiliza în beneficiul copiilor bolnavi de inima de la Spitalul Marie Curie.

Oricât ar alerga cineva – mulţi kilometri sau doar 100 de metri, orice distanţă contează pentru că, la final, să fie strânşi cei 10.000 de kilometri. Paul Dicu este primul român care ia startul pentru a cincea oară în această cursa care şi-a câştigat renumele de cea mai dura cursa de anduranţă din lume. Competiţia îşi poartă participanţii, pe parcursul a 6 zile, peste mai bine de 250 de kilometri de dune, grohotişuri şi creşte muntoase în deşertul marocan.inimacopiilor

”Pentru al patrulea an consecutiv, alergăm pentru Inima Copiilor în pas cu Paul. Am ales să susţinem cauza Asociaţiei Inima Copiilor fiind convinşi că proiectele iniţiate, fie că vorbim de modernizarea secţiilor din spitalele publice sau misiunile medicale, pot duce la un nivel superior calitatea serviciilor medicale de care beneficiază copiii cu afecţiuni cardiace. Începând de duminică, la NN România se aleargă pentru mai multe şanse la viaţă pentru copiii bolnavi de inima”, a declarat Carmen Soare, Director Marketing NN România.

La această acțiune inedită va participa și Marian Vasile, care va fi susținut de compania la care lucrează, Philips România. De asemenea, alţi doi alergători, Andrei Gligor (care participa în sprijinul Pădurii Copiilor) şi Cristian Crăiţa, ridică la 4 numărul concurenţilor români care au curajul de a înfruntă în acest an cei 250 km ai Maratonului Nisipurilor.

Share this post

No comments

Add yours