O companie produce bere cu ajutorul energiei eoliene sută la sută

În 2017, Anheuser-Busch InBev, producătorul unor mărci de bere precum Budweiser, Stella Artois, Corona și multe altele, a anunțat că intenționează să funcționeze pe energie complet regenerabilă până în 2025.

În același timp, compania producătoare a anunțat un plan pentru reducerea cu 30% a amprentei de carbon cu același termen limită – 2025. Obiectivul a fost atins mai devreme, cel puţin pentru berea Budweiser,
Anheuser-Busch InBev spune că produce berea cu 100% energie eoliană.

“Suntem mândri că suntem primul brand Anheuser-Busch și primul mare brand de bere care a fost fabricat cu 100% energie electrică regenerabilă din energia eoliană și sperăm că putem folosi acest moment pentru a inspira pe alții în scopul noastru de a face un viitor mai durabil”, a spus VP de marketing de la Anheuser-Busch, Ricardo Marques.

În ceea ce privește planul lor pentru 100% energie regenerabilă până în 2025, Anheuser-Busch spune că face deja progrese. În acest moment, aproximativ jumătate din energia electrică necesară în cele 12 fabrici de bere din SUA provine din surse regenerabile.

De asemenea, pentru a reduce emisiile și amprenta de carbon, la sfârșitul anului 2017, firma de bere a comandat 40 de camioane electrice Tesla Semi pentru divizia de distribuție. Pe lângă faptul că au adăugat Tesla Semis în flota lor, în același timp, au confirmat, comenzile către Nikola Motors pentru camioanele cu hidrogen pentru baterii / celule cu combustibil și camioanele autonome.

„La Anheuser-Busch, căutăm în mod constant noi modalități de a face lanțul nostru de aprovizionare mai durabil, mai eficient și inovator. Această investiție în semi-camioane Tesla ne ajută să atingem aceste obiective în timp ce îmbunătățim siguranța rutieră și reducem impactul nostru asupra mediului”, a declarat James Sembrot, director principal al strategiei logistice.

Share this post

No comments

Add yours