Mișcarea face bine! Participa la cea de-a cincea ediție a Semimaratonului Gerar susținuta de Telekom!

Te încarcă cu energie și vitalitate și te ajută să arăți minunat. Sportul înseamnă sănătate, iar de acest lucru sunt conștienți mulți oameni, dar mai ales vedetele Dolce Sport, care se vor alinia la start alături de alte 600 de persoane pentru a participa la Semimaratonul Gerar.

10863927_615377015228580_7156301251622887713_o

Vedetele Dolce Sport, canal deținut de Telekom România și alte 600 de persoane se vor întrece, pe 25 ianuarie, la București, pentru a-și testa limitele indiferent de condițiile meteorologice. De asemenea, la acest event sunt invitați tot iubitorii de mișcare, care au pestte 18 ani.

Susţinută de Telekom România, ca parte a campaniei „Mişcarea face bine”, participanţii vor putea lua startul la una dintre cele trei probe: cros de 3,6 km, cros de 10,8 km şi semimaraton de 21 km. Probele de cros sunt destinate participanţilor individuali, în timp ce proba de semimaraton este o Semimaratonul Gerar proba colectivă, care se adresează echipelor formate din câte trei alergători (trei băieţi pentru clasamentul masculin, două fete şi un băiat/ doi băieţi şi o faţă pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin).

„La început de an, lansăm codul magenta de alergare pentru că ne dorim să fim îndrăzneţi, dar şi echilibraţi, activi, dar şi sănătoşi. Mesajul nostru către toţi românii este că mişcarea face bine şi nu ţine cont de vreme, cu condiţia să ne luăm măsurile corecte de precauţie. Am ieşit din 2014 cu un concurs de ciclism pe malul Dunării, iar acum, în luna lui Gerar, vrem să facem performanţă la semimaraton. Vom fi şi noi prezenţi, nu doar în calitate de partener principal al evenimentului, ci şi că participanţi, cu echipele proprii. Mult succes tuturor!”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Club Sportiv „Ro Club Maraton” şi Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnică Bucureşti şi Asociaţia „Bucharest Running Club” şi are drept scop promovarea alergării în aer liber, chiar şi în condiţii extreme.

Sursa: gerar.ro

Share this post

No comments

Add yours