Micuții de la SOS Satele Copiilor România au acum mese mai bogate! Compania Ana și Cornel a donat peste o tonă de carne

Micuții de la SOS Satele Copiilor România au acum motive de bucurie, căci mesele lor vor fi mai bogate după ce compania Ana și Cornel a decis să continue și în acest an programul ”Masă de familie de Ana și Cornel”, un demers inedit, de responsabilitate socială.

B1

Astfel, în urma acestui program compania Ana şi Cornel a alocat o cantitate de peste 1300 de kilograme de carne, ce va fi livrată pe parcursul celor 12 luni de derulare a programului, în cele trei locaţii ale SOS Satele Copiilor.

Prin intermediul programului „Masă în familie de la Ana şi Cornel”, cei 207 copii din Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeius – Bacău, se vor bucura de mese calde şi de bunătăţile preferate Ana şi Cornel

“Am încredere că gestul nostru, simbolic, raportat la nevoile unei astfel de organizaţii şi la un număr atât de mare de oameni, poate fi replicat de cei care doresc să sprijine aceşti copii în drumul lor, care a avut un început destul de anevoios. Ne dedicăm acestui proiect pentru că am simţit în casele SOS un puternic spirit de familie şi ne simţim mândri să putem împărţi cu aceşti copii minunaţi din valorile pe care le-am adunat de la părinţii şi bunicii şi că se pot bucură de o Masă în Familie,” a declarat Carmina Paraschiv, director general al companiei Ana şi Cornel.

Pe lângă acest demers, compania s-a asigurat că produsele vor fi depozitate în cele mai bune condiții, astfel că a fiecărui Sat SOS şi câte o lada frigorifică, cu un volum util total de 284 de litri per unitate.

Sursa: sos-satelecopiilor.ro

Share this post

No comments

Add yours