Metropolitan Life și Fundația MediaPro susțin o viață lipsită de probleme medicale!

Fiecare persoană își dorește să se bucure din plin de clipele petrecute alături de cei dragi, motiv pentru care nimeni nu vrea ca fericirea lor să fie umbrită de probleme medicale. Având în vedere acest aspect, Metropolitan Life și Fundația pentru Educație și Dezvoltare MediaPro, alături de Grupul Mediafax lansează campania de informare și educație ”Sănătatea-i cel mai bun prieten!”.

sanate

Astfel, cele trei branduri propun publicului subiecte legate de sănătate şi îngrijirea ei, precum şi noutăţi despre asigurările private de sănătate. În acest sen, campania va avea ca element central platforma online www.sanatateaprieten.ro, care va oferi cititorilor informaţii de calitate şi soluţii pentru o viaţă sănătoasă.

Prin lansarea aceste campanii se dorește promovarea conceptului de asigurare privată de sănătate, un concept puțin popular în rândul românilor la momentul actual, punând accent pe importanţa informării pentru obținerea accesului facil la servicii medicale de calitate. De asemenea, materialele incluse în acest proiect au scopul de a aduce informaţie completă despre sistemul de asigurări private de sănătate, despre avantajele, dar şi costurile acestuia. Campania se adresează atât românilor interesaţi de opţiunile de a beneficia de servicii medicale de calitate, cât şi medicilor care pot găsi pe această cale noutăţi din acest segment.

Anul trecut, zeci de mii de români au găsit informaţii de interes din acest domeniu prin intermediul campaniei Mediafax, Metropolitan Life şi Fundaţiei MediaPro.

”Rezultatele campaniei din 2013 ne-au convins că este nevoie să continuăm informarea familiilor din România pe subiecte legate de sănătate. Cele 150 de preluări în presa scrisă şi online ale materialelor apărute în publicaţiile grupului Mediafax au generat zeci de mii de vizualizări în doar câteva luni. Mă bucură că românii încep să se informeze despre cum să aibă un standard de viaţă crescut. Următorul pas este să conştientizeze că fiecare din noi are responsabilitatea individuală de a-şi îngriji propria sănătate”, consideră Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

” Sănătatea-i cel mai bun prieten” este o campanie ce se va desfășura în perioada 5 noiembrie -31 decembrie, iar pe lângă dezvoltarea platformei online, va fi inclus un conținut relevant în publicaţiile Ziarul Financiar, Business Magazin, The One, Ce se întâmplă, doctore? şi pe site-urile www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.descopera.ro şi www.go4it.ro.

Fundația pentru Educație și Dezvoltare MediaPro își dorește ca prin activitatea sa să creeze un mediu social modern, motiv pentru care anual desfășoară acţiuni de educaţie pe teme sociale, politice şi economice a publicului larg, atât în parteneriat cu companii private şi ONG-uri, cât şi cu finanţare de la Uniunea Europeană, fiind beneficiar sau partener în 3 proiecte cu finanţare UE, derulate în perioada 2010-2012.

Sursa: www.mediafax.ro

Sursa foto: www.one.ro

Share this post

No comments

Add yours