Metro Cash & Carry luptă pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

”Împreună mai aproape de inima ta” este o campanie marca Metro Cash & Carry, derulată în perioada 4 mai 2015 (Ziua Națională a Inimii) – 29 septembrie 2015 ( Ziua Mondială a Inimii), în parteneriat cu Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov pentru prevenția, protecția și sănătatea inimii.

fruit_cart

Ținând cont de faptul că în prezent, bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate la nivel mondial, România ocupând locul 3 în lume, peste 62% dintre decese survenind din cauza bolilor cardiovasculare, această campanie își propune să informeze cetățenii cu privire la prevenția bolilor cardiovasculare, protecția si sănătatea inimii.

Astfel, în perioada menționată mai sus, în magazinul Metro Brașov vor fi afișate informații special la rafturile de produse (urmărește semnul inimii), vor avea loc workshopuri pe teme de sănătatea inimii, stil de viață sănătos, prevenție, protecție, factori de risc. De asemenea, va fi măsurată gratuit tensiunea arterială în fiecare zi de joi, între orele 10:00- 13:00 la standul special amenajat din cadrul magazinelor METRO Brașov 1 și 2.

  „Susținerea de către METRO Cash & Carry România a proiectului «Împreună, mai aproape de inima ta» reprezintă un act firesc și important în activitatea companiei noastre, privind implicarea în comunitățile locale. Totodată, suntem alături de Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov, prin activitățile desfășurate în magazinele noastre din Brașov, din dorința de a dezvolta această inițiativă deosebit de importantă. Avem încrederea că ai noștri clienți vor aprecia acest demers și se vor bucura pe deplin de beneficiile acordate în cadrul programului; în plus, împreună cu specialiștii de la Spitalul de Cardiologie Clinicco, putem oferi clienților noștri momente prin care să conștientizeze importanța prevenției cardiovasculare și, mai mult decât atât, să aprecieze sănătatea, ca fiind primordială”, a declarat Adina Tîmplaru, Head of Corporate Communications METRO România.

Sursa: http://www.clinicco.ro

Share this post

No comments

Add yours