Mega Image te provoacă să donezi sânge! Compania a investit peste 60.000 de euro în aparatură necesară donării de sânge

Mega Image derulează o campanie inedită, ce se va extinde pe toată durata anului, din dorința de a insufla oamenilor gestl de a dona sânge.

Așadar, alături de Centrul de Transfuzii București, Mega Image își dorește, prin intermediul acestei campanii, să sporească conștientizarea în ceea ce privește donarea de sânge. De aceea, s-a implicat direct în dotarea centrelor de transfuzii din București, Ploiești și Constanța cu echipamente necesare.

Anul acesta, compania a venit în sprijinul centrelor de transfuzii și prin sponsorizări de peste 60.000 de euro și a achiziționat aparatură necesară: hemomixere (agitatoare de pungi cu sânge), sudeuse, centrifuge, lăzi transport sânge.

”Donarea de sânge salvează vieți. Noi, la Mega Image, ne-am luat un angajament pe termen lung pe care vrem să îl respectăm și să ne implicăm activ în continuare în ceea ce privește donarea. Considerăm că această este o nevoie esențială și că face parte din responsabilitatea noastră, a tuturor. Nu trebuie să uităm importantă acestui act deoarece sângele nu poate fi fabricat și nici nu se poate cumpără, unică soluție fiind donarea. Pe tot parcursul anului, la Mega Image vom avea diverse campanii pentru sprijinirea donatorilor de sânge și în același timp continuăm să creștem nivelul de conștientizare asupra acestui act”, a declarat Adrian Nicolăescu, VP Marketing Mega Image.

De asemenea, în data de 14 iunie, toți donatorii de sânge din București, Brașov, Cluj, Constanța și Ploiești au primit la Centrul de donare, din partea Mega Image, un pachet cu produse alimentare pentru a-și reface rapid energia.

Implicarea Mega Image în această cauza va continua și în cea de-a doua parte a anului, când va lansa o campanie de donare de sânge în apropierea magazinelor Mega Image.

Share this post

No comments

Add yours