MasterCard a premiat cel mai bun proiect din cadrul Olimpiadei Micilor Bancheri

Cea de-a doua etapă a Olimpiadei Micilor Bancheri, desfășurată de MasterCard, și-a desemnat marele câștigător, în urma unei competiții drastice.

mastercard_-_olimpiada_micilor_bancheri

Concursul inedit a reunit 100 de elevi, iar cele mai bune 10 proiecte au fost premiate. Mai mult de atât, MasterCard a acordat un premiu special – Cel mai inovator proiect – în cadrul ceremoniei de premiere care a avut loc joi, 30 aprilie. În plus, înainte de festivitatea de premiere, micii bancheri au avut ocaza să între în contact cu lumea cardurilor, la sediul MasterCard.

Astfel, în urma acestui demers, elevii au stat de vorbă, vreme de două ore, cu Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard România, şi au descoperit, într-un mod interactiv, cum se foloseşte cardul şi care sunt cele mai importante beneficii ale utilizării acestuia că metodă de plata.Vizită la sediul MasterCard.

Am fost foarte impresionaţi de proiectele elevilor. Am apreciat maturitatea cu care au tratat tema, dar mai ales soluţiile creative pe care le-au propus. Alegerea unui singur câştigător a fost dificilă, însă deciza finală ne-a condus către o echipa pregătită din punct de vedere financar pentru ziua de mâine. Ar acest fapt ne bucură cu adevărat, mai ales pentru că educaţia financiară reprezintă o componentă foarte importantă în formarea unui comportament responsabil a celor mici, indiferent de domeniul în care vor activă. De aceea, vom continuă să sprijinim astfel de iniţative educaţionale”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard România.

Olimpiada Micilor Bancheri are ca scop principal oferirea elevilor din clasele primare de programe extacurriculare care să contribuie la dezvoltarea abilităţilor de a proiecta şi desfăşura în echipa activităţi de educaţie financara în şcoală şi în comunitate. Echipa câştigătoare a fost recompensată cu o tabletă.

Share this post

No comments

Add yours