Lidl colectează fonduri pentru eroii SMURD

De-a lungul timpului, membrii echipajelor SMURD au salvat numeroase vieți în toate colțurile țării, iar acum Lidl se alătură eroilor, căci a lansat o campanie de susținere a Fundației SMURD.

lidl

”Donează pentru cei care salvează” este un program ce a fost lansat de Lidl și în cadrul căruia se vor colecta fonduri pentru Fundaţia pentru SMURD. Mai exact, angajaţii şi clienţii Lidl vor continua să ofere zâmbete, demonstrând că sprijinul fiecăruia contează pentru a face o schimbare în bine în comunitate.

Această initiativă are ca scop dezvoltarea sistemului integrat medical şi tehnic de urgenţă şi prim ajutor pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care locuiesc şi muncesc în România.

„Dorim să sprijinim activitatea SMURD, a celor care zi de zi salvează vieţi. Aceştia merită toată susţinerea noastră pentru a continuă să fie mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, şi să ofere ajutor necondiţionat pentru cei aflaţi la nevoie. Noua campanie de donaţie la casele de marcat se va desfăşura timp de şase luni în magazinele Lidl din toată ţară. Încurajăm atât angajaţii, cât şi clienţii noştri să se implice, aşa cum au făcut-o şi până acum, şi să doneze pentru SMURD”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

Pompierii SMURD intervin, în prezent, în toate cele 41 de judeţe ale ţării, iar echipamentele folosite pentru oferirea primului ajutor şi a îngrijirii medicale sunt ultramoderne. În urma acestei campanii, banii vor fi folosiți pentru a continua modernizarea şi dezvoltarea sistemului integrat medical.

Sursa: www.b365.ro

Sursa foto: http://trabajoeninglaterra.org

Share this post

No comments

Add yours