Lanț uman în fața ASPA. “Câinii au nevoie de stăpân. Trebuie salvați!”

Asociația Cuțu-Cuțu transmite că apărătorii drepturilor animalelor au mers, marți, să “colinde” în fața ecarisajului ASPA Bragadiru.

10868252_744568572294091_8278424803791894076_n

În realitate, a fost o formă de protest a iubitorilor de animale, care au făcut un apel la UMANITATE.  “Lanţul uman şi colindele “speciale” ADA au fost forma noastră de protest împotriva uciderii în masă a câinilor comunitari, a abuzurilor conducerii ASPA şi ale primarului general, a deturnăriii banului public şi nerezolvării eficiente a problemei câinilor fără stăpân, solicitând autorităţilor să arate pentru prima dată de când a început acest canicid, un strop de UMANITATE”, transmite Asociația Cuțu-Cuțu.

La acest lanț uman au participat organizații și protectori de zonă. Lor li s-a alăturat un câine deosebit, un boxer salvat. “Acest caine a fost scos ‘piele și os’ dupa ce se auzise ‘că la hingheri este un boxer foarte frumos, cu zgărdiță, care plânge cu lacrimi ca un om'”, scrie în comunicatul asociației.

Asociația Cuțu-Cuțu transmite că boxerul este în continuare pentru adopție și face un apel către toți iubitorii de animale să adopte câini de la hingheri, adică din adăposturile de stat.

“Câinii au nevoie de stăpân. Ei trebuie salvați de sărbători. Sunt frumoși, au privirea rugătoare și suferința se simte până la cer. Cu un câine de rasă sau unul fără blazon, caza dumneavoastră arată mai strălucitoare”, este mesajul pe care Cuțu-Cuțu îl transmite de Crăciun. 

Share this post

No comments

Add yours