JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS ale Asociației MagicCAMP

JYSK România continuă să sprijine cauzele sociale derulate în beneficiul copiilor care au nevoie de ajutor. Retailerul scandinav și Asociația MagicCAMP au semnat un contract pe trei ani prin care JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS, noul proiect lansat de MagicCAMP.

Prin MagicROOFS, Asociația MagicCAMP își propune să ofere un mediu decent în care să locuiască, alături de familiile lor, copiii cu afecțiuni grave. Astfel, asociația va construi de la zero locuințe pentru familiile în care există copii cu afecțiuni oncologice care în acest moment trăiesc în condiții foarte grele. Ideea proiectului s-a născut după ce voluntarii MagicCAMP au vizitat familiile copiilor care beneficiază de sprijinul asociației și au descoperit în teren că unele familii trăiesc în condiții foarte grele, care fac dificilă recuperarea copiilor bolnavi.

“Lucrurile bune se întâmplă atunci când oamenii buni se adună. Ne bucurăm să avem în JYSK acel prieten de care familiile greu încercate au nevoie de ajutor în cel mai greu moment al vieții lor. Mulțumim JYSK”, a spus Melania Medelanu.

În baza colaborării cu Asociația MagicCAMP, JYSK România va dota, timp de trei ani, cu mobilier și accesorii în valoare totală de 500.000 de lei, casele MagicROOFS.

“Poveștile copiilor cu afecțiuni oncologice și ale familiilor lor sunt emoționante. Am urmărit activitatea MagicCAMP din ultimii ani și am fost profund impresionați de puterea lor de a găsi soluții pentru ca acești copii, părinții, frații și surorile lor să treacă mai ușor prin perioada post-diagnostic. Este uimitor câtă energie au toți cei din asociație și toți voluntarii care reușesc să le dea copiilor speranță pe toate planurile. Ne-am alăturat cu bucurie inițiativei MagicCAMP de a face mai bună viața acestor copii greu încercațiși așteptăm cu nerăbdare să vedem primele case MagicROOFS construite”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Share this post

No comments

Add yours