Înscrie-te în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei! Sunt disponibile 60 de locuri pentru voluntari

Au mai rămas doar două zile pentru înscrierile de voluntari în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, un proiect ce este bazat pe ateliere de dezvoltare profesională și personală pentru elevii și profesorii din clasele IX-XI din școli profesionale.

În cadrul Taberei Meseriașilor sunt disponibile 60 de locuri pentru persoanele care au peste 18 ani și care sunt interesate să lucreze cu tinerii și să contribuie la formarea viitoarei generații de meseriași.

Tabăra Meseriașilor are loc anul acesta la Moeciu (jud. Brașov) între 28 iulie și 3 august. Vor participa la proiect 240 de elevi din județele Dâmbovița și Argeș, care se pregătesc să devină meseriași în domeniile: mecanic, electric, electronică, automatizări, electromecanică.

Cei interesați se pot înscrie până pe 2 iulie completând formularul de aici, rezultatele selecției urmând să fie anunțate până pe 12 iulie.

Voluntarii participanți vor avea transportul, cazarea și masa asigurate și vor fi prezenți în Tabăra Meseriașilor într-unul dintre intervalele următoare: 28 iulie-3 august; 4-10 august; 18-24 august; 25-31 august.

Share this post

No comments

Add yours