Implică-te și tu! Adu o bucurie oamenilor străzii prin intermediul asociației Mai Bine

Anul acesta, Asociația Mai Bine dorește să dăruiască mai mult persoanelor care au mai puțin. Astfel, cu implicarea voluntarilor și partenerilor în fapte bune, Un Coup de Main d’Emmaus și CUIB – Centrul Urban de Inițiative Bune, pe perioada lunilor reci se vor găti și distribui cel puțin 1000 litri ciorbă de legume oamenilor străzii.

Această activitate vine în continuarea inițiativei de iarna trecută pe parcursul căreia cele trei organizații au oferit peste 500 de litri de ciorbă de legume oamenilor fără adăpost din Iași

Cum te poți implica în această campanie?

Sprijină gătirea a cel puțin 3000 porții de hrană caldă pentru oamenii străzii prin donații în lei în contul Asociației Mai Bine, cod unic de înregistrare 250 76 322, prin transfer bancar în contul RO27BACX0000000857400000 deschis la UNICREDIT BANK sau prin butonul DONEAZĂ de pe pagina www.maibine.org (PayPal), cu mențiunea “hrană caldă pentru oamenii străzii”.

Această activitate de strângere de fonduri este una dintre cele 12 activităti ale proiectului “B! The Change, Gandeste global, Actioneaza local”, co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul No Planet B.

Prin intermediul acesteia, Asociatia Mai Bine, dorește să sublinieze, dincolo de risipa alimentară și amprenta de carbon a alimentelor, importanța solidarității pentru o comunitate durabilă, și necesitatea integrării dimensiunilor sociale și economice alături de cele ale naturii pentru abordarea corectă a sustenabilității.

Share this post

No comments

Add yours