IKEA le mulțumește angajaților pentru munca și implicarea din fiecare zi

Tack! este cuvântul suedez pentru „Mulțumesc!” și un mod prin care le mulțumim angajaților IKEA și le arătăm aprecierea noastră pentru loialitate și pentru contribuția la succesul din ultimii ani. Mă bucur să anunț că anul acesta vom oferi fiecărui angajat IKEA din România, cu o vechime de peste cinci ani, o contribuție de 2.026 RON la fondul de pensie” a spus Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

Angajații IKEA Group primesc anual o sumă adițională din partea companiei, depusă în fondul de pensie existent al fiecăruia, ca parte a unui program de loialitate unic, inspirat de fondatorul Ingvar Kamprad și care pornește de la același principiu corect și simplu, valabil pentru toți.

ikea-wages

„Fiecare angajat în parte este important pentru succesul nostru și pentru creșterea continuă. Acesta este motivul pentru care fiecare angajat full-time al IKEA România, care a lucrat pentru companie pentru cinci ani sau mai mult, primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial. Angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate,” declară Stefan Vanoverbeke.

 

De la introducerea programului Tack! în urmă cu doi ani, 305 milioane de euro au fost alocate programului. Finanțarea globală este împărțită între toate țările din cadrul IKEA Group, proporțional cu salariile din fiecare țară. 128.000 de angajați din 42 de țări beneficiază de programul de loialitate. În România, 255 de angajați IKEA se califică pentru Tack!, jumătate din numărul total de angajați.

 

Pe lângă Tack!, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul de performanță One IKEA Bonus prin care pot primi un salariu suplimentar pe an.

Sursa foto: http://money.cnn.com/

Share this post

No comments

Add yours