Grupul CEZ în România salvează vieți: A dotat IGSU cu echipamente performante

În preajma sărbătorilor de iarnă, nu doar copiii primesc cadouri. Anul acesta, Inspectoratele pentru Situații de Urgență (ISU) din mai multe județe ale țării au fost dotate cu echipamente și material performante.

cez

 Grupul CEZ în România, împreună cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a încheiat un parteneriat strategic în baza căruia Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din județele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea sunt dotate cu materiale şi echipamente performanţe.

Astfel, în urma acestui parteneriat, aceste inspectorate au primit material în valoare de 80.000 de euro. De asemenea, până la ora actuală dotările au fost deja livrate la sediile ISU din fiecare judeţ şi sunt deja folosite în beneficiul comunităţii.

Prin intermediul acestei măsuri, grupul CEZ își continuă astfel, acţiunile de sprijin dedicate comunităţilor locale afectate de inundaţii, îndreptându-şi atenţia, de această dată, către aceia care au salvat vieţi.   „Natură e un adversar dificil şi imprevizibil, atunci când vine vorba de astfel de dezastre. E greu să luptăm singuri împotriva lor, de aceea solidaritatea şi implicarea sunt obligatorii dacă vrem să reuşim. Suntem mândri să putem face parte din echipa celor care aduc speranţa în sufletele celor afectaţi de inundaţii, alături de eroi precum angajaţii ISU, iar pentru asta am pus în joc oamenii, expertiză şi fondurile necesare. Dincolo de filozofia noastră de a fi un partener de încredere al comunităţii locale, sunt convins că prietenul la nevoie se cunoaşte”, a declarat Martin Zmelik, Manager de Ţară şi Preşedinte al Directoratului CEZ România.

De-a lungul timpului, Grupul CEZ s-a implicat activ în ajutorarea comunităților afectate de inundaţii şi viituri de la sfârşitul lunii iulie. De asemenea, compania a acordat expertiză şi sprijin pentru alimentarea cu energie în regim de urgenţă a tuturor locuinţelor afectate, inclusiv racordarea locuinţelor modulare create la iniţiativa autorităţilor locale pentru persoanele sinistrate.

Totodată, Grupul CEZ a suportat toate costurile aferente racordărilor de locuinţe noi, a donat 17 tone de apă îmbuteliată şi a intervenit cu personal specializat în securizarea electrică a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor şi a pericolului de electrocutare.

Sursa: bucurestifm.ro

Share this post

No comments

Add yours