Gest impresionant făcut de agenția de turism Perfect Tour! A oferit o vacanță ca-n povești unei familii

La sfârșitul anului trecut, Perfect Tour, una dintre principalele agenții de turism din România, a îndeplinit visul unei familii, care a avut parte de o vacanță ca-n povești în Laponia.

foto-perfect-tour

În urma campaniei ”În realitate ești mai bun”, derulată în parteneriat cu Realitatea TV, în preajma Crăciunului, o familie merituoasă cu doi copii a avut parte de o întâlnire inedită cu Moș Crăciun.

În perioada 22 – 26 decembrie, Daria şi Amelia, două surori în vârstă de şapte şi, respectiv, trei ani, au petrecut un Crăciun magic în Ţară lui Moş Crăciun, alături de părinţii lor, care au o poveste impresionantăde viață.

În ciuda propriilor provocări, zi de zi, Sorin Marinescu, tatăl copiilor, scrie poveşti frumoase de viaţă, el fiind omul care aduce zâmbetul pe chipurile triste a sute de copii afectaţi de sărăcie şi greutăţi din întreagă ţară, de peste 15 ani. În fiecare an, acesta se îmbracă în Moş Crăciun pentru a dărui zâmbete copiilor bolnavi de cancer din spitalele din Bucureşti.

În același timp, Sorin Marinescu coordonează un program dedicat copiilor în dificultate în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României de şapte ani.

Sursa: Realitatea

Share this post

No comments

Add yours