Fundația Bayer investește în sănătate și în educație! 280.000 de euro, buget pentru proiectele sociale

În ziua de astăzi, tot mai multe companii aleg să investească în proiectele de responsabilitate socială, iar printre acestea se numără și Fundația Bayer. Aceasta a anunțat o nouă etapă de finanțare, prin intermediul căreia susține implicarea voluntară a angajaților.

tineri-implicati-in-actiuni-de-voluntariat

 Mai exact, Fundația Bayer a acordat 280.000 de euro pentru a susține 78 de proiecte sociale în 42 de țări, prin care vor fi implementate idei inovatoare, pentru îmbunătăţirea serviciilor de sănătate, a perspectivelor de educatie şi satisfacerii nevoilor sociale.

  “Gradul de implicare a angajaţilor Bayer din întreagă lume în programul nostru de voluntariat este impresionant. Ne bucurăm că am reuşit să le susţinem angajamentele sociale voluntare. Eforturile depuse de aceştia în afară orelor de program îi transformă în ambasadori extraordinari ai companiei”, a declarat Michael König, membru al Bayer AG Management Board.

Lansat în 2013, cu ocazia aniversării a 150 de ani de existență a Grupului Buyer, programul de voluntariat își propune ca angajaţii Bayer Group încearcă, în mod voluntar, să îmbunătăţească condiţiile de trăi din cadrul comunităţilor din jurul sediilor Bayer. Din 2007, Fundaţia a contribuit la implementarea a 433 de proiecte în 59 de ţări cu fonduri în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Sursa: businesswoman.ro

Share this post

No comments

Add yours