Fundația Avon susține educația pentru fete, în Brazilia! Va dona 100.000 de dolari către Fondul Malala

Avon Products, Inc. (NYSE: AVP) anunță că Fundația Avon donează 100.000 dolari Fondului Malala – o organizație de caritate care promovează dreptul fiecărei fete la 12 ani de educație gratuită, sigură și de calitate. Donația are ca scop să sprijine educația în rândul fetelor din Brazilia, unde Avon deține cea mai extinsă piață.

Înlăturarea barierelor care împiedică dezvoltarea fetelor și a femeilor, precum și crearea unei lumi mai bune pentru toți, reprezintă un obiectiv comun, atât pentru Avon, cât și pentru Malala. Programul global dezvoltat de Avon, stand4her, își propune să schimbe în bine viața a 100 de milioane de femei, creând oportunități prin care pot atinge succesul, construind prin forţe proprii. Planul include inițiative precum Academia Avon, o platformă de formare care să permită tuturor Reprezentanţilor să învețe abilitățile necesare industriei de beauty și antreprenoriatului. Totodată, stand4her propune și un program de burse globale prin care oferă sprijin financiar antreprenoarelor din comunitatea AVON și familiilor acestora, pentru a-și continua studiile.

Fundația Malala a fost fondată de Malala Yousafzai împreună cu tatăl ei, Ziauddin. Malala este activistă pentru educația femeilor din Pakistan și cel mai tânăr laureat al Premiului Nobel. Fundația Malala luptă pentru o lume în care toate fetele pot învăța și pot avea funcții de conducere, înlăturând barierele care le împiedică să își atingă potențialul. Concentrându-se pe cele 130 de milioane de fete care nu sunt înscrise la școală, la nivel global, Fondul Malala investește în activiștii educaționali locali cunoscuți sub numele de Gulmakai Champions, amplifică vocile fetelor și promovează responsabilitatea liderilor la nivel local, național și internațional.

Donația de la Fundația Avon pentru Femei va fi direcționată către unul din campionii Gulmakai din cadrul Fundației Malala, care lucrează pentru a crește nivelul educației fetelor în Brazilia, generând schimbări sociale și sistemice în favoarea acestora. În Brazilia, 1,5 milioane de fete sunt în prezent private de educație, ca rezultat al rasismului, exploatării și sărăciei.

„La fel ca Avon, Fondul Malala își propune să distrugă barierele care împiedică fetele să-și atingă întregul lor potențial. Împărtășim o viziune comună: aceea de a vedea o lume în care toate femeile și fetele pot învăța. Fondul Malala este recunoscător Fundației Avon pentru investiția pe care o face în munca noastră. Spre deosebire de țările cu milioane de fete care nu beneficiază încă de educație, s-ar putea ca, relativ curând, fiecare fată din Brazilia să fie înscrisă într-o școală.”, a precizat Patricia Eisner, Chief Development Officer al Fondului Malala, a declarat:

„În Brazilia, fetele indigene și afro-braziliene sunt disproporționat marginalizate și se luptă să-și finalizeze studiile. Fondul Gulmakai din cadrul Fondului Malala din Brazilia face eforturi considerabile pentru viitorul fetelor și suntem recunoscători Fundației Avon pentru Femei pentru că investește în activitatea lor.”, a precizat Malala Yousafzai, co-fondator al fondul Malala,

„Avon sprijină femeile de 130 de ani, acest lucru face parte din ADN-ul nostru. Cercetările arată din nou și din nou că, atunci când viața unei femei se îmbunătățește, aceasta aduce beneficii familiei, comunității și lumii în care trăim cu toții. De aceea, deschiderea Avon pentru a colabora cu organizații precum Fondul Malala este atât de importantă – astfel, maximizăm impactul astfel încât să facem cu adevărat diferența. Suntem atât de mândri că lucrăm cu Fondul Malala, este o organizație incredibilă, iar Malala este o sursă de inspirație în întreaga lume, în promovarea oportunităților pentru femei și fete.”,  a declarat Amy Greene, președintele Fundației Avon.

Share this post

No comments

Add yours