Fericire la superlativ: Bucură-te din plin de Sărbătorile de Iarnă și participă la Ateliere Fermecate

Magia Sărbătorilor de Iarnă se simte mult mai intens la Institutul pentru fericire, iar bucuria este la superlativ, motiv pentru care te invităm să iei parte la ateliere caritabile de Crăciun.

shutterstock_40108846

Astfel, în perioada 15 – 17 decembrie, ai posibilitatea de a participa la șase workshop-uri ce sunt dedicate oamenilor creativi și sociabili. Prin intermediul acestora, vei avea ocazia de a face două cadouri în același timp – unul creat pentru un prieten drag, al doilea pentru proiectul Cultivăm Caractere, prin care 70 de copii vor avea șansa să fie mai bine pregătiți pentru BAC.

În cadrul acestui event, vor fi organizate cursuri de Christmas Origami, de croșetat Hainuțe pentru cana de ceai, de Felicitări fermecate, Ornamente cu șarm pentru brad, Accesorii creative din fetru și Pictură a peisajelor de iarnă, toate având ca scop principal ajutorarea oamenilor nevoiași, dar și destinderea voastră.

Donația este de 25 lei pentru fiecare curs de 2 ore, iar toate fondurile se vor duce către proiectul Institutului pentru Fericire. Turta dulce și ceaiul sunt din partea casei!

 Sursa: romaniapozitiva.ro

Sursa foto: moldovenii.md

Share this post

No comments

Add yours