Federația Română de Fotbal, susținută financiar de Bancpost pentru următorii doi ani

Un parteneriat inedit a fost semnat zilele trecute, după ce Bancpost a decis să susțină financiar Federația Română de Fotbal (FRF). Astfel, în urma acestui demers, Bancpost devine Sponsor Oficial al FRF şi al Echipei Naţionale de Fotbal, susţinând cel mai popular sport din România.

meciromaniaolandastirievonews-1359584692

Banca a devenit partener al Federaţiei Române de Fotbal şi al Echipei Naţionale de Fotbal, într-o perioada foarte importantă: preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016 şi calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

”Echipa Naţională de Fotbal are o forţă unică de a uni şi inspiră românii, de a genera emoţie autentică şi a întări sentimentul de mândrie naţională. Acest parteneriat exprimă totodată angajamentul organizaţiei noastre faţă de valori precum spiritul de echipa, pasiune, perfecţionare continuă pentru succes şi orientarea către performanţă, valori pe care le avem în comun cu Echipa Naţională de Fotbal şi cu milioane de suporteri” a declarat George Georgakopoulos, Preşedinte Executiv Bancpost.

Acest parteneriat inedit are ca scop principal faptul că Bancapost își dorește să ofere românilor experienţe memorabile în afară unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal.

În Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România FRF şi-a asumat că obiectiv calificarea Echipei Naţionale la toate cele trei turnee finale care vor urmă până în 2020: CE 2016, CM 2018, CE 2020.

Share this post

No comments

Add yours