Fă o faptă bună! ”Donează pentru ACASĂ”, o campanie marca Habitat for Humanity România!

”Donează pentru acasă”  este o campanie inedită, lansată de Habitat for Humanity România, ce are ca scop ajutorarea familiilor care locuiesc în sărăcie. Astfel, în perioada 2-30 aprilie, cei care doresc să facă o faptă bună, pot dona doi euro trimițând SMS la 8836.

foto-habitat

În ziua de astăzi, 58% dintre români trăiesc în case supraaglomerate, alături de părinți sau rude, iar peste 41 la sută dintre români nu au apă curentă sau grupuri sanitare în casă, conform Eurobarometrului din 2011.

”Donează pentru Acasă” este o campanie inedită care îi va aduce zâmbete nenumărate Elisabetei. După o copilărie în orfelinat şi pe străzi, aceasta va avea o casă nouă pentru familia ei (soţul şi cei doi băieţi gemeni)

Donaţii pentru familia Dumse, dar şi pentru alte familii în nevoie, se pot face prin SMS la 8836 (în valoare de 2 euro) în perioada 2-30 aprilie, sau prin donaţii în contul Asociaţiei Habitat for Humanity România, RO25 BRDE 050S V150 1751 0500, deschis la BRD Sucursala Oradea. Pentru donaţii în materiale de construcţie sau dacă doriţi să va implicaţi că voluntari, puteţi apela numărul 0731.039. 103, Iolanda Burtea

Share this post

No comments

Add yours