Experiență de neuitat pentru copiii Fundației Sf. Dumitrie! Au mers la Ferma Animalelor și s-au distrat pe cinste

Copiii Fundației Sf. Dumitrie au trăit o experiență cu totul și cu totul inedită, întrucât cu sprijinul CEZ România, aceștia au mers în prima vizită la Ferma Animalelor din Pantelimon.

Așadar, nu mai puțin de 23 de copii cu vârste cuprinse între 6 – 13 ani de la Fundația Sf. Dimitrie și 10 voluntari ai Grupului CEZ în România au devenit parteneri de plimbare în timpul vizitei în prima fermă parc din țară, Fermă Animalelor din Pantelimon.

Astfel, ei au fost încântați să descopere lumea animalelor domestice și s-au distrat participând la o serie de jocuri special pregătite. Ba mai mult, au aflat o sumedenie de informații despre natură și animale, având ocazia să observe ponei, capre, oi, porcușori de guineea, păuni, magarusi, nutrii, rate sau curcani, în mediul lor de viață. Toată activitatea s-a petrecut în aer liber, departe de agitația urbană.

„Mi-a plăcut foarte mult că am văzut animalele în mediul lor și că am aflat luCopiii Fundatiei Sf. Dimitriecruri noi despre acestea. A fost o activitate foarte frumoasă și ne-am simțit foarte bine. Sper să repetăm experiență”, a afirmat unul dintre copiii din cadrul Fundației Sf. Dimitrie.

Pentru că experiență să fie una completă, copiii și voluntarii s-au împrietenit pe terenul de joacă, în cadrul unor activități distractive și educative. „Păsările din cuib”, „Vânătoarea de animale” și „Cât e ceasul, împărate?” au fost jocurile care le-au pus zâmbetul pe buze copiilor și i-au determinat să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

În perioada iunie-septembrie, copiii din cadrul Fundației Sf. Dimitrie vor fi implicați într-o serie de alte activități recreative, ce au rolul de a le stimula imaginația, interesul pentru cunoaștere și de a le oferi mediul propice pentru o dezvoltare armonioasă.

Grupul CEZ în România continuă să le ofere copiilor mai puțîn norocoși o șansă la un viitor mai bun, inițiative dezvoltate sub umbrela platformei „Energie pentru Bine” prin intermediul căreia compania generează schimbări cu impact pozitiv în comunitatea locală.

Share this post

No comments

Add yours