Dorințele împlinesc dorințe, o campanie susținută de Sun Plaza Shopping Center pntru copii autiști

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă nici copiii din centrele Help Autism nu sunt uitați, căci Sun Plaza Shopping Center a deschis deja seria unor activități ce sunt gândite special pentru a le aduce un strop de bucurie.

help-autism-terapie.0fv2zepmkt

Astfel, în perioada 16 – 22 decembrie, în zona food court, prichindeii se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun, dar, în același timp, vor avea ocazia să vadă o piesă de teatru jucată de cei de la Teatrul Plai. De asemenea, adulții pot susține demersul Asociației Help Autism și pe cei 170 de copii care primes ajutor constant.

Toate aceste activități sunt efectele campaniei ”Dorințele împlinesc dorințe”, prin intermediul căreia Sun Plaza a împlinit trei vise ale viziatorilor săi în luna noiembrie, iar acum visele a 170 de copii care se confruntă cu tulburări din spectrul autist.

De asemenea, în apropierea Crăciunului (16, 17, 18 decembrie) Moșul îi va întâmpina pe prichindei cu daruri ce sunt oferite de Cora și Sun Plaza.  Toate acstea sunt o mică recompensă pentru sârguința zilnică de care dau dovadă în orele de terapie dar și pentru generozitatea cu care reușesc să-și uimească părinții, echipa de terapeuți și prietenii cu progresele pe care le fac spre recuperare.

În același timp, pe 21 si 22 decembrie, începând cu ora 18:00, toți copiii sunt așteptați să vizioneze piesa interactivă „Fata Babei și Fata Moșului” interpretată de Teatru Plai formată din tinerii actori, Daniel Lungu și Isidor Popescu.

Dacă vrei să ajuți și tu, nu ezita. Help Autism vor fi prezenți la Sun Plaza pentru a spune poveștile copiilor din asociație și pentru a oferi celor interesați un instrument simplu de sprijin. Doritorii pot completa promisiuni de donație sau dona online. Suma propusă de asociație este de 1 leu pe zi timp de un an, fiecare donator poate opta pentru a susține una din cele 3 direcții de intervenție: diagnostic gratuit, terapie gratuită sau deschiderea de noi centre.

 Sursa/ Foto:  Cotidianul

Share this post

No comments

Add yours