„Dăm un Byte de Ajutor”, o campanie inedită în urma căreia cinci școli de la țară au fost dotate cu calculatoare performante

„Dăm un Byte de Ajutor” este un program inedit derulat de Asociația Ateliere Fără Frontiere, în cinci școli din județele Dâmbovița, Galați, Sibiu și Vrancea, care au primit 75 de calculatoare pentru derularea cursurilor.

Astfel, donația a fost sprijinită de ENGIE, partener de lungă durată al asociației Ateliere Fără Frontiere, care și-a reînnoit susținerea pentru programul „Dăm un Byte de Ajutor” contribuind la dotarea laboratoarelor IT cu calculatoare recondiționate, facilitând accesul la educație și sprijinind astfel 571 de elevi și 27 de cadre didactice.

„Ne bucurăm să sprijinim acest demers de educare a tinerei generații prin facilitarea accesului la tehnologie. Sperăm ca elevii din şcolile respective să aibă o experiență educațională îmbunătățită, care sa le deschidă gustul pentru cunoaştere, iar cadrele didactice să comunice mai uşor cu o generație nativ digitalizată. ”, a declarat Amalia Anghel, responabil Comunicare Corporate ENGIE Romania.

Ateliere Fără Frontiere a dotat in 2018, prin programul Dăm un Byte de Ajutor, 30 de unități educaționale cu 450 de echipamente IT (în medie 15 pentru fiecare școală), oferind astfel acces la o educație modernă și la o dezvoltare optimă a deprinderilor lor pentru 6.000 de copii și tineri și sprijinind peste 350 de profesori în demersul lor educațional.

Share this post

No comments

Add yours