Copiii săraci din Corbeanca, susținuți de Asociația Edulier! Ce campanie a demarat

”Să dăruim copilăria” este o campanie inedită, desfășurată de voluntarii Edulier, în perioada 15 martie – 15 aprilie, ce are ca scop ajutorarea copiilor defavorizați în perioada Sărbătorilor Pascale.

copil_8_

Astfel, prin această campanie, voluntarii își doresc să aducă puțină bucurie în casele celor 150 de micuţi din familiile cu posibilităţi materiale reduse care locuiesc în condiţii precare în câteva dintre satele din Corbeanca. De aceea, Asociaţia Edulier îi îndeamnă pe toţi cei care vor să facă o fapta bună să doneze mâncare, dulciuri, fructe, hăinuţe, încălţăminte, detergenţi şi jucării. Sumele sau obiectele donate vor umple punguţele cu daruri, care vor ajunge la cei mici împreună cu Iepuraşul de Paşte.

Campania #sadaruimcopilaria este susţinută de jurnalistele Eli Român, Realitatea TV şi Monica Rădulescu, Digi 24, care sprijină toate intiativele Asociaţiei Edulier.

ONG-ul şi-a început iniţial activitatea în anul 2010, ca un program extraşcolar pentru copiii săraci şi cei bogaţi din Corbeanca, desfăşurat în timpul vacanţei de vara. Proiectul şi-a propus, încă de la început, crearea unei punţi între cele două categorii sociale ale comunei, educarea părinţilor spre toleranţă şi implicare, cât şi realizarea unui grup de iniţiativa cu cei ce pot ajută la schimbare.

Între timp Edulier s-a transformat într-o asociaţie care are că scop implementarea, cu ajutorul voluntarilor, a unei serii de programe şi proiecte desfăşurate cu acelaşi scop, acela de a ajută la dezvoltarea şi educarea comunităţii din Corbeanca

Share this post

No comments

Add yours