Compania Philips alături de oamenii aflați în dificultate

În timp ce unele dintre companiile existente pe piața românească își axează întreaga activitate pentru creșterea cifrei de afaceri, Philips se numără printre brandurile care desfășoară campanii ample pentru ajutorarea oamenilor aflați în dificultate.

Așa se face că acum, în anul 2014, compania Royal Philips a urcat 20 de locuri în topul celor mai inovatoare firme din lume. Astfel, potrivit clasamentului realizat de Boston Consulting Group (BCG), aceasta a ajuns pe locul 29 din 50 și va continua să urce, căci Philips este o companie ce îşi propune să îmbunătăţească viaţă a trei miliarde de oameni în fiecare an, până în 2025, deoarece se bazează pe inovaţie, lucru recunoscut prin acest clasament.

“De mai bine de 120 ani ne axam pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor cu un flux constant de inovaţii revoluţionare, iar acest lucru arată că ritmul nostru în acest domeniu vital este în creştere. BCG este un clasament riguros şi sunt mândru să văd performanţă noastră îmbunătăţită – este un efort de echipa adevărată, formată din mii de oameni din cadrul Philips, care ne ajută să inovăm”, a declarat Jim Andrei, Chief Strategy and Innovation Officer, Philips.

De-a lungul timpului, Philips s-a concentrate pe bunăstarea personală şi pe cererea în creştere pentru soluţiile eficiente din punct de vedere energetic, mai exact, întotdeauna a luptat să creeze soluţii inovatoare care să răspundă nevoilor oamenilor. Ba mai mult, recent, Philips a prezentat angajamentul sau de a crea un viitor mai durabil, folosind o serie de produse şi servicii inovatoare, la Philips Innovation Event.

În acest an compania sărbătoreşte, de asemenea, 100 de ani de la înfiinţarea Philips Research; una dintre cele mai mari organizaţii de cercetare corporatistă din lume, care a generat 165.000 de brevete acordate.

philips

Sursa: http://business-adviser.ro/

Sursa foto: http://gadgetrends.ro

Share this post

No comments

Add yours