Coca-Cola investește în tineri! Caută alți ȘAPTE trainee! Vezi cum te poți înscrie

Coca-Cola HBC România crede în tineri și tocmai de aceea investește în dezvoltarea acestora. Mai exact, compania a lansat, pentru a patra oară în România, programul de Management Trainee „Destination: Management”, ce este adresat studenților în ultimul an de studii, masteranzilor și absolvenților de studii superioare.

coca cola

Astfel, în urma acestui demers, Coca-Cola oferă șapte posturi, ce sunt disponibile în patru departamente în București și Ploiești (1 post  în departamentul Financiar (București), 2 posturi în departamentul Producție (Ploiești), 1 post în departamentul Planificare (București), 3 posturi în departamentul Comercial (Field Sales și Marketing București).

Selecția va include și Școala de Business Coca-Cola HBC România, care va avea loc în luna mai și la care vor participa cei mai buni 21 de candidați, aleşi în etapele anterioare. În cadrul Școlii de Business, tinerii vor participa, timp de o săptămână, la un program intens de cunoaștere a companiei și vor avea oportunitatea de a interacționa cu managerii din cadrul companiei.

Programul de Management Trainee are o durată de doi ani, timp în care aceștia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesională și personală, care îi va pregăti pentru un viitor rol  în cadrul companiei.

„Investiția în tineri și în viitoarea generație de manageri ai companiei continuă să reprezinte  o prioritate pentru noi așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani. Succesul pe care l-a avut programul „Destination: Management” în cadrul organizației noastre, la edițiile anterioare, ne-a determinat să lansăm și cea de-a patra ediție. Absolvenții primei generații de Trainee, care ocupă deja funcții de coordonare, sunt cel mai bun indicator al calității programului ”, a declarat Corina Licea Country HR Manager, Coca-Cola HBC România.

„Destination: Management” este un program de dezvoltare profesională accelerată lansat în 2012, care se adresează tinerilor cu potențial, care au maximum un an de experiență de lucru. În primii trei ani, au fost selectați 29 de tineri absolvenți, care și-au început cariera în cadrul Coca-Cola HBC România.

Înscrierile vor avea loc în perioada 24 februarie – 19 aprilie pe site-ul www.cchbcjobs.ro.

Sursa: romaniapozitiva.ro

Share this post

No comments

Add yours