Campania ”15 ani de Spor, 15 proiecte pentru comunitate” marca Policolor ajunge în Arad și în Petrila!

La doar câteva luni de la marea lansare a campaniei aniversare ”15 ani de Spor, 15 proiecte pentru societate”, Policolor, celebrul producător de vopsele decorative și tencuieli, care s-a implicat în susținerea campaniilor de reabilitare și reamenajare a unor spații de interes public ajunge și la Arad și la Petrila.

petrila-2

După ce au fost derulate proiecte de renovare în Bacău, Padina, Urlați și București, campania marca Policolor ajunge și în municipiul Arad și în orașul Petrila, unde va fi reamenajată Casa Memorială I.D. Sîrbu din Petrila, la iniţiativa Fundaţiei Culturale Condiţia Română şi a cunoscutului caricaturist Ion Barbu.

Pentru ca acest demers să fie unul reușit, compania Policolor a pus la dispoziţia artistului materialele necesare pentru renovarea integrală a Casei Memoriale I.D. Sârbu, al cărei concept creativ a avut că sursă de inspiraţie textele umoristice ale scriitorului din Petrila.

”Anul acesta are o semnificatie deosebita pentru Policolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative si tencuieli: Spor, prima vopsea lavabila produsa in Romania, a implinit 15 ani de la intrarea pe piata. In acest context, am decis ca, in mod special in 2014, sa ne implicam in minimum 15 proiecte comunitare. Proiectele alese sunt din domenii diferite, de la sanatate si educatie la cultura si sport si, foarte important, sunt proiecte in care membrii comunitatilor se implica direct si activ, nu sunt doar beneficiari”, a declarat Florin Stoleriu, Business Unit Manager Policolor Arhitectural.

Printre proiectele pentru care Policolor a oferit un sprijin uimitor se numără reamenajarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Bacău, refugiul montan Padina, renovarea Şcolii Generale din comună Holdea, renovarea atelierului B4 din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti, pregătire practică a studenţilor Facultăţii de Construcţii Bucureşti prin intermediul programului ”O zi în lumea culorilor”, renovarea mai multor grădiniţe, centre de zi pentru copii, săli de sport şi stadione.

Sursa: Policolor.ro

Sursa foto: www.green-report.ro

Share this post

No comments

Add yours