Bucurie mare pe elevi: Hyundai a oferit un automobil Colegiului Tehnic Mecanic Grivița

Elevii de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița din București au motive de bucurie, căci compania Hyundai le-a oferit un automobil nou, ce va fi utilizat pentru derularea cursurilor de profil tehnic, că instrument de lucru în atelierele colegiului.

logo_hyundai

Prin intermediul programului ”Skills for the Future”, derulat de ccătre Hyundai Motor Europa în parteneriat cu Junior Achievement Young Enterprise (JÂ-YE) Europa, cinci autovehicule Hyundai vor putea fi utilizate, în acest an, în scopuri educaţionale de către instituţiile de învăţământ câştigătoare ale concursului “Skills for the Future”.

Colegiul Tehnic MecanicGriviţa s-a clasat pe primul loc, obţinând cele mai multe voturi. Pe următoarele poziţii s-au aflat câte un liceu din Polonia, Slovacia, Spania și Slovenia.

Suntem conştienţi de necesitatea stringentă de tehnicieni bine calificaţi în domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru că viitorii specialişti să fie pregătiţi să ţină pasul cu cele mai recente evoluţii din lumea auto. Rolul acestor iniţiative este de a contribui la o mai bună înţelegere a abilităţilor necesare pentru un mediu de lucru real”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto România.

Acest proiect are scopul de a îmbunătăţi experienţă elevilor prin adăugarea unei componente practice, care să contribuie la educaţia lor, astfel că Hyundai oferă unităţilor de învăţământ participante modele ale gamei pentru studiu intensiv şi o mai bună înţelegere a noţiunilor teoretice.

Donaţiile de maşini reprezintă doar o componentă a programului european. În anul şcolar 2013/2014, “Skills for the Future” a încadrat aproximtiv 4.400 de elevi din peste 100 de şcoli. Numărul participanţilor a crescut de la 1.000 în anul 2012, la 5.400 în 2015. Hyundai Motor Europe se concentrează asupra şcolilor vocaţionale, deoarece acestea pregătesc elevii pentru un loc de muncă, iar acest program îşi propune să aducă împreună industria şi educaţia, pentru a asigura eficientă pregătirii elevilor pentru piaţă muncii.

Share this post

No comments

Add yours