Bucurie mare adusă de IKEA of Sweden AB: va transforma desenul unui copil din România într-o jucărie de pluş

Are doar șapte anișori, îi place la nebunie să deseneze, iar acum, după ce s-a aflat printre cei 10 finaliști ai Campaniei Jucăriile de Pluș pentru Educație, munca lui va fi răsplătită, căci IKEA îi va transforma desenul acestuia într-o jucărie de pluș.

liliac

În urma organizării Campaniei Jucăriile de Pluș pentru Educație, cele 10 desene realizate de copiii din mai multe colțuri ale lumii vor fi transformate de designerii IKEA într-o colecție limitată de jucării de pluş, vândută începând cu noiembrie 2015 în magazinele IKEA din toată lumea.

Extrem de creativi și dornici de a-și etala talentul, puștii din toată lumea au desenat personaje fantastice, iar juriul a ales 10 câștigători cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, din Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Croația, Cipru, Olanda, România și Taiwan.

Printre cele 10 creații se află un tigru-omidă, un sconcs cu numele de Stinky, dinozauri fioroși, o pată albastră cu un singur ochi și multe altele. Desenul câștigător din România este liliacul vesel imaginat de Albert, 7 ani.

„Am ales 10 creații câștigătoare dintre mii de desene realizate cu bucurie de către copii. Desenele finale sunt figuri fantastice, unice, care demonstrează că orice este posibil în imaginația copiilor. Jucăriile de pluș vor fi produse amuzante, simpatice și surprinzătoare, pline de personalitate. Noi am ajuns să îndrăgim aceste personaje și sunt sigură că ele vor fi foarte populare şi printre clienți”, a declarat Maria Thörn, Range Manager la Children’s IKEA.

Această competiție de desen s-a desfășurat în perioada 10 și 23 noiembrie, în magazinul IKEA din București și a fost destinat membrilor IKEA FAMILY. Ulterior, creațiile copiilor au fost afișate pe site-ul IKEA România, unde vizitatorii au votat cele mai apreciate 50 de desene. Dintre acestea, un juriu format din reprezentanți IKEA România a selectat 20 de desene pentru a le trimite în Suedia. În final, echipa globală a ales cele 10 personaje care vor deveni jucării de pluș.

Pentru că au fost extrem de creativi, iar lucrările lor au fost inedite,  desenele se vor transforma într-o colecție de jucării de pluș în ediție limitată, care va fi lansată în magazinele IKEA din toată lumea în cadrul Campaniei Jucăriilor de Pluș pentru Educație din Noiembrie 2015.

Pentru fiecare jucărie de pluş cumpărată în perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, IKEA Foundation va dona 1 euro pentru educația copiilor către UNICEF și Salvați Copiii. Donația va fi folosită pentru a sprijini școlile din Asia, Africa și Europa de Est să devină mai sigure și mai bine echipate, cu profesori instruiți pentru toți copiii, fete sau băieți, inclusiv copiii din minorități etnice și copiii cu nevoi speciale.

Share this post

No comments

Add yours