Bucurie cu o Jucărie – Peste 2000 de persoane s-au alăturat acţiunii caritabile a BGS

Emoţie şi bucurie imensă. De asta vor avea parte mai mulţi copii nevoiaşi de Crăciun, după ce peste 2000 de persoane, dar şi trupe celebre precum Proconsul, Bere Gratis, Ștefan Stan, Trupa 0,  au reuşit să adune peste 2000 de jucării.

MG_1689_9a2b51442b

Bucurie cu o Jucărie, un concert caritabil BGS, a reunite duminică seară  mai multe persoane pentru a aduce bucurie pe chipurile copiiilor dintr-un centru de plasament.

Astfel, în urma acestui eveniment, BGS și-a propus să strângă un număr mare de jucării într-un timp cât mai scurt. Şi a reuşit, căci în doar patru ore au fost donate peste 5000 de jucării, care vor ajunge în 10 județe, la 53 de centre de plasament.

Pe lângă jucăriile dăruite au fost donați și bani pentru doi copii cu probleme grave de sănătate. Participanții au contribuit la pictarea a 3 tablouri, dintre care unul a fost licitat la eveniment și s-au obținut 2550 lei, care vor fi donați tot celor doi copii bolnavi. Tabloul a fost licitat pentru Liana Stanciu, de un coleg de la Magic FM.  Liana a promis că tabloul va avea un loc special în spitalul Marie Curie.

Celelalte două tablouri vor fi licitate de astăzi pe pagina de facebook BGS Oficial, iar cei care nu au ajuns la eveniment au acum ocazia de a face o bucurie.

Sursa: Libertatea

Share this post

No comments

Add yours