Băneasa Race: Aproximativ 1.000 de participanţi sunt aşteptaţi la cursa de alergare trail ce se va desfășura în septembrie

Aproximativ 1.000 de persoane sunt aşteptate să participe la cursa de alergare trail Băneasa Race “Autumn Edition”, ce este programată pe 23 septembrie, anunță Agerpres.

“Al şaptelea an consecutiv în care organizăm evenimente de alergare tip trail în Băneasa ne-a adus un restart în primăvară, cu prima ediţie a unui nou concept – Băneasa Race. Succesul din primăvară ne confirmă faptul că tot mai mulţi români sunt atenţi la sport şi la un stil de viaţă sănătos, iar, în acest context, ne pregătim pentru o nouă ediţie a competiţiei, în luna septembrie“, a declarat Vlad Mihalache, preşedintele Asociaţiei Trăiesc Sănătos, organizatoarea competiţiei.

Evenimentele Băneasa Race au loc în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna şi iarna. Traseele de alergare se întind pe potecile din pădurile Băneasa şi Tunari.

Băneasa Race “Autumn Edition” are două probe competitive de alergare: cros, pe o distanţă de 10,5 kilometri şi semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesioniştilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Înscrierile în competiție sunt deschise pasionaților de mișcare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.

Share this post

No comments

Add yours