Asociația Team Work organizează Vânătoarea de Comori din Grădina Botanică

Cea de-a 10-a ediție a Vânătorii de Comori din Grădina Botanică ”Dimitrie Brândză” a Universității din București se va desfășura sâmbătă, 30 mai 2015, când va împlini nu mai puțin de10 ani de activitate și voluntariat în parteneriat cu Grădina Botanică București.

afis_vanatoarea_de_comori_2015

Organizat de Asociația Team Work, acest proiect este dedicat prichindeilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Tocmai de aceea, la această ediție sunt așteptați aproximativ 300 de copii, vârsta maximă de participare fiind de 12 ani.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-14:00, iar participanții vor putea intra pe traseu oricând în acest interval.

Costumați în personaje din basme, voluntarii îi vor întâmpina pe micuți la intrarea într-un tărâm magic al poveștilor, presărat din loc în loc cu prinți și prințese, regi și regine, faraoni, indieni sau alte personaje preferate. Pentru a descoperi comoara ascunsă, copiii vor parcurge cele 7 puncte ale traseului stabilit în zonele reprezentative ale Grădinii Botanice, răspunzând la întrebări de ecologie menite să le stimuleze gândirea, să le dezvolte spiritul competitiv, dar și să-i distreze.

De asemenea, la intrarea în Grădina Botanică va fi amplasat un stand de donații, cu scopul de a strânge fondurile necesare pentru derularea proiectelor viitoare ale organizației. Prin intermediul donațiilor făcute, vizitatorii vor contribui și la amenajarea unui nou spațiu destinat lecturii în aer liber, Grădina din Cărți.

Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours