Angajații CEZ România, sprijin pentru 30 de copii, de la Fundația Sf. Dimitrie din București

Angajații CEZ România s-au implicat, la sfârșitul lunii decembrie, în cea de-a patra ediție a acțiunii internet ”Moș Crăciun de serviciu”, astfel că 30 de copii, beneficiari ai Centrului pentru Educație și Sprijin Comunitar din cadrul Fundației Sf. Dimitrie din București, s-au simțit că #acasă la sediul CEZ, unde au primit cadouri.

Atmosfera de sărbătoare a fost presărată de momente emoționante, generozitate,#energiepentrubine și un program de colinde pe care copiii l-au pregătit special pentru gazde. „O ce veste minunată”, „Iată, vin colindători” sau „Sus boieri nu mai dormiți” au fost doar câteva dintre colindele interpretate.

”Știm cât de important este că fiecare copil să Grupul CEZ in Romania deruleaza pentru al 4 lea an consecutiv actiunea interna Mos Craciun de Serviciu in beneficiul copiilor Fundatiei Sf. Dimitriesărbătorească Crăciunul într-o atmosfera caldă, protectoare, alături de persoane dragi. De patru ani, angajații Grupului CEZ în România demonstrează că energia vine de la oameni și își asumă rolul de Moș Crăciun pentru a le oferi copiilor Fundației Sf. Dimitrie, un Crăciun fericit. Ne bucurăm să ne implicăm în inițiative care asigura elementele propice dezvoltării noii generații.”, a declarat Doina Vornicu, COO Grupul CEZ în România.

Moș Crăciun a fost reprezentat de 30 de angajați ai Grupului CEZ în România care și-au luat în serios rolul și au îndeplinit toate dorințele copiilor, oferindu-le haine, încălțăminte de iarnă, jucării, cărți și dulciuri. Copiii susținuți de Fundația Sf. Dimitrie provin din familii cu resurse financiare reduse, monoparentale, care trăiesc în condiții improprii.

Voluntarii Grupului CEZ în România, prin intermediul platformei „Energie pentru Bine”, dăruiesc an de an sărbători liniștite și frumoase reprezentanților comunităților locale din aria operațională a Grupului, demonstrând că energia vine de la oameni.a

Share this post

No comments

Add yours