Angajații Antibiotice, sprijin pentru mai mulți elevi care riscă să abandoneze școala!

O nouă faptă bună făcută de angajații companiei Antibiotice. Pentru a doua oară consecutiv, aceștia au susținut programul ”Acasă, în comunitate – after school la Școala Valea Lupului”, prin care sunt ajutați copiii orfani sau cei aflați în grija bunicilor ori care au părinți bolnavi, însă talentați care beneficiază de programe de dezvoltare personală alături de un psiholog, precum și de sprijinul profesorilor voluntari.

În urma acestei acțiuni, suma adunată din donațiile făcute de angajați a fost dublată de Fundația Antibiotice ”Știință și Suflet”, motiv pentru care nu mai puțin de 12.000 de lei au fost donați acestui proiect inedit, ce susține 70 de elevi pentru a abandona școala.

”Dacă anul trecut, angajații Antibiotice și Fundația Antibiotice “Știință și Suflet” au contribuit cu 4.000 lei la înființarea programului After School Valea Lupului în acest an implicarea angajaților a fost semnificativă, asigurând astfel continuitatea, dar și extinderea acestui proiect, oferind acestor copii o șansă la educație”, a declarat Cristina Stoica, consilier responsabilitate socială Antibiotice Iași.

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, când este sărbătorită Ziua Copiilor, 160 de copii se vor bucura și vor sărbători această zi cu sprijinul companiei, în cadrul unei acțiuni desfășurate la cinema, unde vor avea ocazia să urmărească două filme de animație 3D, precum și povești amuzante cu animăluțe și navete spațiale.

Share this post

No comments

Add yours